Acum este timpul să afli metoda prin care îți poți suplimenta veniturile considerabil. Vei avea ocazia să câștigi BANI din două surse, depunând efort pentru una singură. 


 

SURSA 1 

 

 Ca și în viață, în această afacere trebuie să fii în vârful piramidei. Ce înseamnă asta? 
  
 Poți recomanda această oportunitate cunoscuților sau pe internet, folosind anunțuri gratuite, facebook, bloguri, etc ! 
  
 Important este să folosești toate resursele de care dispui, în timp asta se va vedea. 
  
 Câștigul meu mediu lunar din acest site, dupa un an de zile este de ~1.800 RON . In primele 3-4 luni de cand ma ocupam cu asta, nu am depasit 200-300 RON!!

Cel mai important, acest venit este unul pasiv, adică nu trebuie să faci NIMIC pentru a-l obține în continuare! Trebuie doar să îți construiești o rețea solidă, și rezultatele vor apărea cu siguranță. 

 


 

SURSA 2

 

 Poți să îți crești veniturile comandând chiar tu produse pentru cei apropiați. Astfel, vei ști ce trebuie să facă persoanele pe care le recomanzi la "Sursa 1" și vei putea să îți conduci rețeaua către succes! 
 

 Începutul este simplu, primul pas este să comanzi catalogul și îl vei primi gratuit, la tine în poștă. După ce îl răsfoiești, îl poți arată familei și prietenilor și cu siguranță vei începe să vinzi fără prea mare efort! 
  
 Dacă vei face o comandă de 133 RON pe site, vei plăti la livrare 100 RON. Asta înseamnă că cei 33 RON îți rămân ție. Atât de simplu. După cum vezi pe grafic, cu cât comanda este mai mare cu atât PROFITUL tău va fi mai mare! 

Totul este simplu, clar
Și în favoarea ta:
20% comision MAXIM din comenzile prietenilor prin programul de afiliere!
Livrare gratuită prin curier rapid în 2170 de localităţi!
Comanda minimă este este de doar 10 lei!